OVER ONS

Mijn naam is Evelien Eising en ik ben 35 jaar. Geboren in Leeuwarden maar ik woon nu al een aantal jaar met mijn man en twee kinderen in het mooie Drenthe. Als afgestudeerde fashion designer met werkervaring bij verschillende modelabels vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Ik volgde mijn hart en twee en een half jaar geleden opende ik BAQ brood & café. Een eigentijdse ambachtelijke bakkerswinkel annex broodcafé met een gemoedelijke, huiselijke uitstraling. Een winkel die het welkom thuis gevoel oproept, een winkel met een glimlach. Ons doel is daarom ook al onze klanten met een glimlach de deur uit te zien gaan en natuurlijk met één van onze overheerlijke pure en ambachtelijke producten. 

Wij maken de heerlijkste ambachtelijke spelt, volkoren en meergranen desembroden van Groningen. Al deze broden zonder toevoegingen, e-nummers, lactose en veganistisch. Met graan van lokale grond en gemalen door onze molenaar Mulder Pot uit Kropswolde. 

Naast brood kunt u bij BAQ ook terecht voor diverse overheerlijke huisgemaakte koekjes en banket producten, allemaal gebakken in onze winkel voor de ogen van de klant. Maar ook eerlijk en heerlijk ontbijten, lunchen, of een high tea is bij ons mogelijk.

Omdat wij dagelijks met deeg bezig zijn was de stap naar eetbaar koekjesdeeg klein. Het concept was daarom al snel rond. Maar niet alleen ons koekjesdeeg viel in de smaak. We kregen veel vraag naar onze andere overheerlijke producten, van koekjes tot meringue. Onder de naam Cookie Dosis verkopen we nu de meest uiteenlopende zoete lekkernijen thuis bezorgd.

Zakelijk geïnteresseerd? Leuk! Neem contact met ons.

Get your dosis of cookie dough!